0 552 255 85 55

Ali Dede Hikaye Kitabı Yakında

Yazı Boyutu

Ali Dede Hikaye Kitabı Yakında

ALİ DEDE HİKAYE KİTABI ÇOK YAKINDA

Samsun’da hizmet vermeye başladığı günden itibaren yoğun ilgi gören ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettirmeyi başaran, bebeklik döneminden yetişkinliğe kadar geniş bir kitleye hizmet vererek fark yaratan Hande Şafak Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nin başarılı kurucusu Uzman Klinik Psikolog Hande Şafak tarafından kaleme alınan Ali Dede Hikaye Kitabı çok yakında çıkıyor.

  

HANDE ŞAFAK MÜJDEYİ VERDİ

Uzman Klinik Psikolog Hande Şafak sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile kısa süre içerisinde çocuklarla buluşması planlanan Ali Dede Hikaye Kitabı’nın müjdesini verirken ‘’ Sizlerin de dinlemeyi çok sevdiği Ali Dede kendi hikayesini anlatıp oyunlar oynayacak’’ dedi. Hande Şafak ayrıca kitap satışı ile ilgili olarak ‘’ Kitap satışımız yoktur. Ali Dede Atölyesi’ne özel programımız sonrasında çocuklarımıza hediyedir’’ ifadelerinde bulunarak ikinci bir müjde daha verdi.

Haberin Linki : https://www.samsundanhaberler.com/haber-hande-safak-tarafIndan-kaleme-alInan-ali-dede-hikaye-kitabI-cok-yakInda-cIkIyor-6538.html